Exemple De Verbe La Supin

Exemple De Verbe La Supin. A fi, a deveni, a ajunge, a se face, a ieși, a rămâne, a părea, a însemna. Un verb la diateza pasivă arată faptul că asupra subiectului gramatical (exprimat sau nu) se răsfrâng consecințele acțiunii făcute de către altcineva.

Cours de Français - La concordance des temps - Maxicours.com
Cours de Français - La concordance des temps - Maxicours.com from e.maxicours.com
Exemple de verbe la modul participiu:a) și ce ai tu de povestit?b) ce este de făcut, tată? Pour construire le parfait, il suffit donc du radical du verbe, que vous savez désormais découper, auquel on ajoute des terminaisons spécifiques au parfait Comment deviner que son parfait est tuli (je portai ou j'ai porté) et que son.

Dati exemple de trei substantive defective de gen si numar;

Modul supin este un mod nepersonal (nepredicativ) la care verbele exprimă acțiuni ce urmează să fie realizate. Contrageti ultima propozitie din fraza construiti cinci propozitii in care sa existe : Un verb la diateza pasivă arată faptul că asupra subiectului gramatical (exprimat sau nu) se răsfrâng consecințele acțiunii făcute de către altcineva. Et ce sont ces deux formes (supin et participe passé) qui ont le plus voyez par exemple, le verbe fero (je porte), ferre (porter) à l'infinitf.



Related Posts To Exemple De Verbe La Supin


Exemple De Verbe La Supin Rating: 4.5 Posted by: jalurkerten

Search Here

Popular Posts

Total Pageviews

Recent Posts